Wij nemen de zorgen uit uw handen: deze verzekeraar biedt expats een Internationale Zorgverzekering en Overlijdensrisicoverzekering aan en wij geven u 17.5% speciale korting op de premies. Ontvang vandaag uw gratis offerte!

Internationale Overlijdensrisicoverzekering

Al onze levensverzekeringen omvatten praktische en deskundige hulp voor uw partner, gezin of naasten, als ze ooit te maken krijgen met het ingewikkelde proces om uw lichaam naar uw thuisland te brengen als u onverwacht jong overlijdt terwijl u in het buitenland bent. We dekken u overal ter wereld.

Overlijdensrisicoverzekering

 

Bij vertrek uit België of Nederland vallen een aantal voorzieningen weg. Zeker op het gebied van nabestaandenvoorzieningen! In België of Nederland bestaan meerdere soorten nabestaandenvoorzieningen:

  • Een nabestaandenpensioen als onderdeel van een pensioenregeling via de werkgever;
  • Levensverzekering (los, en ook bv als onderdeel van een hypotheek).

Bij vertrek naar het buitenland kunnen deze voorzieningen komen te vervallen. In veel landen bestaan er geen wettelijke regelingen die uw nabestaanden van enig inkomen voorzien als u onverhoopt komt te overlijden. Daardoor kan er een enorme terugval in inkomen ontstaan bij overlijden. Een internationale levensverzekering (oftewel een “overlijdensrisicoverzekering”) is een mogelijkheid om het wegvallen van inkomen door overlijden op te vangen. Het lastige is; betrouwbare internationale levensverzekeringen zijn schaars. Er zijn maar heel weinig verzekeraars op die markt actief. Dit heeft vooral te maken met de lokale wet - en regelgeving waardoor veel verzekeraars terughoudend zijn in het aanbieden ervan.

Expat Verzekeringen biedt u een Internationale Overlijdensrisicoverzekering aan met een speciale korting van 17.5% op de premies! Ontvang vandaag een gratis offerte en vul hieronder het formulier in.

 

Er worden verschillende termen gehanteerd voor een internationale levensverzekering: 

  1. Levensverzekering
  2. Overlijdensrisicoverzekering
  3. Life Insurance
  4. (Term) Life Cover

Wij hebben het in onze informatie, uitingen en aanbod uitsluitend over een Overlijdensrisicoverzekering. Dit betreft een verzekering die een eenmalige uitkering geeft, ter hoogte van het verzekerde kapitaal, en uitsluitend indien de verzekerde binnen de verzekeringslooptijd komt te overlijden. Er is nooit sprake van vermogensopbouw en een overlijdensrisicoverzekering komt nooit tot uitkering zolang de verzekerde persoon nog leeft. 

Als 1 van de weinige bemiddelaars in de expat markt bieden wij u een Internationale Overlijdensrisicoverzekering aan met een speciale korting van 17.5% op de premies!

Andere Websites

Expat Wealth At Work - om u te helpen uw financiën als expat te optimaliseren. Van hints en tips over alles wat met financiën te maken heeft tot ideeën en gedeelde ervaringen van de wereldwijde expat gemeenschap, het is de plek om te leren en geïnspireerd te raken om uw eigen financiële bestemming te creëren en te realiseren.

Expat Insurance - English version of this site.