Wij nemen de zorgen uit uw handen: deze verzekeraar biedt expats een Internationale Zorgverzekering en Overlijdensrisicoverzekering aan en wij geven u 17.5% speciale korting op de premies. Ontvang vandaag uw gratis offerte!

Het regelen van een zorgverzekering is een grote prioriteit voor expats

Gepubliceerd op 6 maart 2023 om 19:29

U heeft de moedige stap genomen om expat te worden en naar een nieuw land te verhuizen. Uw "to do"-lijst is ongetwijfeld groter dan ooit tevoren, met allerlei beslissingen die u moet nemen over waar u gaat wonen, waar u de kinderen naar school stuurt en hoe u uw financiën regelt. Maar welke keuzes u ook maakt over uw nieuwe leven, een van de belangrijkste dingen die u kunt doen, is zo snel mogelijk een zorgverzekering regelen.

Simpel gezegd, ziek worden in het buitenland kan u failliet laten gaan als u geen stappen onderneemt om uzelf en uw gezin te beschermen. Niemand van ons denkt graag dat we een ernstige ziekte krijgen of een vreselijk ongeluk krijgen, maar het is van vitaal belang om uw hoofd niet in het zand te steken over de toekomst.

Bij het zoeken naar de juiste dekking voor u, zal de verzekeraar rekening houden met uw medische achtergrond, hoewel een gezondheidscontrole meestal niet nodig is. Uw leeftijd zal een factor zijn bij het bepalen van de dekking die u wordt aangeboden; het is veilig om aan te nemen dat u meer voor uw premies betaalt naarmate u ouder bent.

Houd er rekening mee dat reeds bestaande aandoeningen normaal gesproken niet door uw verzekering worden gedekt, hoewel dit kan worden heroverwogen als de ziekte gedurende een bepaalde periode na het begin van uw polis niet opnieuw optreedt. U kunt uw ziektekostenverzekering uitbreiden tot dekking van uw partner (ook naar relaties van hetzelfde geslacht) en uw kinderen, terwijl sommige verzekeraars u toestaan extra's toe te voegen, zoals tandarts- en kraamzorg, plus winter- en watersport. Houd er echter rekening mee dat aandoeningen zoals onvruchtbaarheid meestal niet onder de verzekeringsplicht vallen - en dat elke vorm van cosmetische chirurgie meestal wordt geweigerd.

Misschien heeft u geluk en heeft u een ziektekostenverzekering via uw nieuwe werkgever. Zorg dat u op de hoogte bent van de voorwaarden van de overeenkomst, zodat u er zeker van bent dat u gedekt bent als u bijvoorbeeld in het ziekenhuis wordt opgenomen of als u langdurig moet worden behandeld. En houdt er rekening mee dat u waarschijnlijk niet onder de polis blijft als u uw bedrijf verlaat.

Het belangrijkste waar u op moet letten bij het kiezen van de juiste zorgpolis, is persoonlijk, onafhankelijk advies inwinnen bij een erkend bedrijf. Het professionele, deskundige team van Expat Verzekeringen kan met u alle beschikbare opties doornemen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen: hello@expat-verzekeringen.com. Op onze website vindt u meer informatie over de diensten die wij aanbieden.

Andere Websites

Expat Wealth At Work - om u te helpen uw financiën als expat te optimaliseren. Van hints en tips over alles wat met financiën te maken heeft tot ideeën en gedeelde ervaringen van de wereldwijde expat gemeenschap, het is de plek om te leren en geïnspireerd te raken om uw eigen financiële bestemming te creëren en te realiseren.

Expat Insurance - English version of this site.


«   »