Wij nemen de zorgen uit uw handen: deze verzekeraar biedt expats een Internationale Zorgverzekering en Overlijdensrisicoverzekering aan en wij geven u 17.5% speciale korting op de premies. Ontvang vandaag uw gratis offerte!

Zorgverzekering als bouwsteen voor uw levensduur en gezondheid

Met regeringen over de hele wereld die moeite hebben om fatsoenlijke door de staat gefinancierde gezondheidszorg te bieden, spelen medische kosten verzekeringen een steeds grotere rol bij het in stand houden van de gezondheidsduur van degenen die het geluk hebben ervoor te kunnen betalen.De meesten van ons verlangen naar een lang leven, maar een lang leven is alleen een goede zaak als het gepaard gaat met kwaliteit van leven. Hoe geeft u  uzelf de best mogelijke kans om beide te hebben? Een goede zorgverzekering speelt hierbij een grote rol!

Lees meer »

Hoe kiest u als expat een zorgverzekering?

Het hebben van de juiste zorgverzekering als expat voor u en uw gezin is essentieel. Hoewel de meeste expat verloning pakketten een ziektekostenverzekering bevatten die door de werkgever wordt betaald of gesubsidieerd, krijgt u soms alleen een basisdekking. Werkgelegenheid is ook niet de enige reden waarom u naar het buitenland verhuist. U kan ervoor kiezen om te verhuizen om redenen van levensstijl of omdat u van plan bent om in het buitenland met pensioen te gaan.

Lees meer »

Het regelen van een zorgverzekering is een grote prioriteit voor expats

U heeft de moedige stap genomen om expat te worden en naar een nieuw land te verhuizen. Uw "to do"-lijst is ongetwijfeld groter dan ooit tevoren, met allerlei beslissingen die u moet nemen over waar u gaat wonen, waar u de kinderen naar school stuurt en hoe u uw financiën regelt. Maar welke keuzes u ook maakt over uw nieuwe leven, een van de belangrijkste dingen die u kunt doen, is zo snel mogelijk een zorgverzekering regelen.

Lees meer »

De kosten van een zorgverzekering voor expats

Met de recente pandemie nog vers in het geheugen, is het niet meer dan normaal dat meer van ons nadenken over het beschermen van onze gezondheid. Dit kan met name het geval zijn als u in het buitenland woont en niet bekend bent met het lokale gezondheidssysteem, of als u vaak reist en wilt weten dat u beschermd zult zijn, waar u ook bent.

Lees meer »

Andere Websites

Expat Wealth At Work - om u te helpen uw financiën als expat te optimaliseren. Van hints en tips over alles wat met financiën te maken heeft tot ideeën en gedeelde ervaringen van de wereldwijde expat gemeenschap, het is de plek om te leren en geïnspireerd te raken om uw eigen financiële bestemming te creëren en te realiseren.

Expat Insurance - English version of this site.